Μόνιμο τρακτέρ ρυμούλκησης τύπων ηλεκτρικό με την ισχυρή λαβή ελέγχου έλξης ενσωματωμένη δύναμη
1 ΜΟΝΆΔΑ
MOQ
Negotiable
τιμή
Standing Type Electric Tow Tractor With Strong Traction Power Integrated Control Handle
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: REACH
Πιστοποίηση: ISO9001/CE/TUV
Αριθμό μοντέλου: ETB
Υψηλό φως:

ηλεκτρικό φορτηγό πλατφορμών

,

ηλεκτρικό φορτηγό ρυμούλκησης

Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1 μονάδα ανά παλέτα, τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής.
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημερών
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 100 μονάδες ανά μήνα
Προδιαγραφές
Ικανότητα: 1T/1.5T/2T/3T
Πηγή ισχύος: Μπαταρία
Εξουσιοδότηση: 1 έτος
Χρώμα: Μπορέστε να προσαρμοστείτε
Υπηρεσία μεταπώλησης: Σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη
Όρος: Νέος
Περιγραφή προϊόντων

1t 1.5t 2t 3t το μόνιμο τρακτέρ ρυμούλκησης τύπων ηλεκτρικό με την ισχυρή μηχανή ατόμων δύναμης έλξης ενσωμάτωσε τη λαβή ελέγχου

 

Γρήγορες λεπτομέρειες:

 

Βάρος έλξης 1000/1500/2000/3000kg
Γενικό μήκος 1340mm
Γενικό πλάτος 1060mm

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων:

 

● τα ηλεκτρικά τρακτέρ έχουν τη μεγαλύτερη ροπή, τη γρηγορότερη ταχύτητα, την υψηλότερη αξιοπιστία, την καλύτερη θερμική απόδοση και την ομαλότερη επιτάχυνση.

● η χρήση των υψηλής ισχύος μπαταριών, υψηλής ισχύος μηχανή έλξης, προβλέπει τη μεγαλύτερη εξουσία έλξης, καλύτερη να καλύψει τις διαχειριζόμενες απαιτήσεις φορτίου σας.

● κατάλληλη για τις διάφορες περιπτώσεις των διοικητικών μεριμνών που χειρίζονται, η έλξη, το προϊόν υιοθετεί την ανθρώπου-μηχανής ενσωματωμένη λαβή ελέγχου, εύκαμπτη λειτουργία, πολλές λειτουργίες.

● χειρισμός προϊόντων, κινητός εξοπλισμός διοικητικών μεριμνών. Κατάλληλη για τις διάφορες περιπτώσεις των διοικητικών μεριμνών που χειρίζονται, η έλξη, το προϊόν υιοθετεί την ανθρώπου-μηχανής ενσωματωμένη λαβή ελέγχου, εύκαμπτη λειτουργία, πολλές λειτουργίες.

 

 

Ηλεκτρική γνώση συντήρησης τρακτέρ:

 

Η καθημερινή συντήρηση του ηλεκτρικού tractorWhether που το ηλεκτρικό τρακτέρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ικανοποιητικά εξαρτάται από τη συντήρηση και η συντήρηση, παραμέληση της συντήρησης, μπορεί να διακινδυνεψει την προσωπική ιδιοκτησία ασφάλειας και ζημίας. Επομένως, σε λειτουργία, πρέπει συχνά να κάνει τη στερεότυπη επιθεώρηση, να αποβάλει τα ανώμαλα φαινόμενα έγκαιρα, μην χρησιμοποιήστε ένα ελαττωματικό αυτοκίνητο, προκειμένου να εξασφαλιστεί ασφάλεια και να επεκταθεί η ζωή υπηρεσιών του τρακτέρ. • καθημερινή συντήρηση requirementsA. η στερεότυπη συντήρηση εκτελείται καθημερινά πριν και μετά από την έναρξη του οχήματος. Β. Εάν οποιοιδήποτε ανώμαλοι όροι όπως η ζημία ή η αποτυχία βρίσκονται, το τρακτέρ θα αναφερθεί στο διοικητικό προσωπικό εγκαίρως. Γ. η καθημερινή συντήρηση θα εκτελεσθεί από τους οδηγούς ή το πλήρους απασχόλησης προσωπικό. Στερεότυπη συντήρηση contentA. περιεχόμενο συντήρησης πριν από κάθε έναρξη: Ο έλεγχος εάν η σύνδεση μπαταριών είναι χαλαρή, η επιφάνεια μπαταριών καθαρή, ανοίγει το ηλεκτρικό κλειδί κλειδαριών, ελέγχει εάν η τάση μπαταριών μπαταριών στη σειρά. Καμία αργή οδήγηση τρακτέρ έναρξης φορτίων, έλεγχος εάν η οδήγηση είναι κανονική, ευθεία γραμμή, βήμα στο φρένο, έλεγχος εάν το φρένο είναι αξιόπιστο. Προσεκτικά παρατηρήστε το τρακτέρ, οδήγηση, το φρενάρισμα είναι κανονικό. Ελέγξτε τις εγκαταστάσεις φωτισμού τρακτέρ, εάν υπάρχει ζημία είναι έγκαιρη επισκευή, ώστε να εξασφαλιστεί ότι τη νύχτα ή στη σκοτεινή εσωτερική οδήγηση. Β. περιεχόμενο συντήρησης μετά από κάθε εργασία: Καθαρίστε την επιφάνεια του οχήματος, η ανώτερη επιφάνεια της μπαταρίας καθαρής. Έλεγχος για τη χαλαρή σύνδεση μπαταριών. Έλεγχος εάν τα μπουλόνια ροδών είναι fastened.(3) για να φρεναρίσουν και οδήγηση για να ελέγξουν εάν είναι κανονική. Χρεώστε το tractorA. Η πρώτη φόρτιση και η συμπληρωματική φόρτιση της μπαταρίας τρακτέρ θα διευθυνθούν στην ακριβή συμφωνία με τις διατάξεις του εγχειριδίου μπαταριών. Β. τα τρακτέρ με μια τάση 24V πρέπει να φορτίσουν το πακέτο μπαταριών όταν μειώνεται η λειτουργούσα τάση σε 21V ή η ικανότητα μειώνεται λιγότερο από σε 30%.

 

 

Μόνιμο τρακτέρ ρυμούλκησης τύπων ηλεκτρικό με την ισχυρή λαβή ελέγχου έλξης ενσωματωμένη δύναμη 0Μόνιμο τρακτέρ ρυμούλκησης τύπων ηλεκτρικό με την ισχυρή λαβή ελέγχου έλξης ενσωματωμένη δύναμη 1

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Rachel Ge
Τηλ.: : 86-13585605959
Φαξ : 86-21-51872729-816
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)